Lijsttrekkersreferendum

In maart 2019 zijn er weer verkiezingen voor de Provinciale Staten. Het bestuur van de afdeling Zuid-Holland van GroenLinks is momenteel hard bezig om, samen met alle leden in de provincie, een sterke kandidatenlijst samen te stellen. Op deze pagina vind je alle informatie over het lijsttrekkerreferendum van GroenLinks in de provincie Zuid-Holland, en kun je in de aangegeven periode je stem uitbrengen.

Dien je voorkeurslijst aan tussen 8 oktober 2018 0:00 uur en 21 oktober 2018 23:59 uur

Er zijn vier kandidaten voor het lijsttrekkerschap. Geef aan wie volgens jou de lijsttrekker moet worden met je eerste, tweede, derde en vierde voorkeur.

Via deze link kun je je keuze indienen

In de bijlagen rechts op deze pagina zijn de voorstelstukjes van de kandidaten, de adviezen van de kandidatencommissie en de stemprotocollen te vinden.

De referendumcommissie stelt de uitslag van het lijsttrekkerreferendum vast tijdens een openbare zitting in het Provinciehuis in Den Haag op 22 oktober 2018. Vervolgens stelt de PLV (provinciale ledenvergadering) op 25 november 2018 in Delft de gehele kandidatenlijst definitief vast. Voor meer informatie en aanmelding voor de PLV in november KLIK HIER

Alle leden van GroenLinks die in Zuid-Holland wonen krijgen deze informatie als het goed is ook via een email of via de post.