GroenLinks Leiden organiseert op zaterdag 13 november een Verkiezingsbijeenkomst voor de komende Provinciale Statenverkiezingen in maart 2011. Deze bijeenkomst staat de discussie voorop; zowel over het programma, als tussen én met de kandidaten, die wij hierbij het platform bieden om zichzelf te presenteren.

Daarnaast zal er gelegenheid zijn voor de indieners van amendementen op het concept verkiezingsprogramma om deze aan de leden voor te leggen en steun te verwerven. Naast de leden uit Leiden zijn vanzelfsprekend ook alle leden uit de regio van harte welkom.

Op zaterdag 20 november zal in Delft de provinciale afdelingsvergadering zowel het verkiezingsprogramma 2011 als ook de kandidatenlijst worden vastgesteld voor de komende Provinciale Statenverkiezingen.

Het concept verkiezingsprogramma wordt door de programmacommissie opgesteld en zal op 20 oktober op de website van de provinciale afdeling worden geplaatst. Hierop kunnen door leden tot 14 november amendementen worden ingediend. Naast de inhoudelijke discussie over het programma is er daarom concreet voor indieners van amendementen op het verkiezingsprogramma hier de gelegenheid deze toe te lichten en verdere steun voor hun amendementen te verwerven. Zij die van deze mogelijkheid gebruik willen maken, worden vriendelijk verzocht vooraf contact op te nemen.

De kandidaten van de lijst zullen op 9 november bekend worden gemaakt door de kandidatencommissie. Ook deze wordt op 20 november door de PLV vastgesteld. Het bestuur van de Leidse afdeling wil alle kandidaten uit de gehele provincie de mogelijkheid geven zich bij deze Verkiezingsbijeenkomst in Leiden te presenteren. Bovendien willen we – zeker voor de kandidatenlijsttrekkers – de mogelijkheid geven met elkaar in debat te gaan. Aan de kandidaten die zich willen presenteren wordt wel vriendelijk verzocht van te voren aan te geven dat zij hierbij aanwezig zullen zijn.

Voor meer inlichtingen / aanmeldingen:

Harold Baars: nhnbaars@hotmail.com / 06 – 427 36 790.

Datum:

Zaterdag 13 november, aanvang 10:00 – 14:00 uur.

Locatie:

Hotel Nieuw Minerva

Boommarkt 23

2311 EA Leiden

Voor routebeschrijving: http://www.nieuwminerva.nl/kontakt.html