Het campagneteam is inmiddels al een paar maanden druk aan de slag met alle voorbereidingen.

Er staat een enthousiast team, dat er erg veel zin in heeft en gaat voor een maximaal resultaat. Een resultaat dat belangrijk is voor onze provincie én straks, indirect, voor de verkiezingen van de Eerste Kamer.

In ons campagneteam zijn, toch ook niet onbelangrijk, alle leeftijdscategorieën vertegenwoordigd, we hebben een 20'er, een 30'er, een 40'er, een 50'er en een 60'er.  Graag stellen de leden zich aan je voor:

Marieke Alberts:
Met het permanent campagneteam van GroenLinks Den Haag heb ik aan het begin van dit jaar intensief campagne gevoerd voor de gemeenteraadsverkiezingen. Vlak daarna ben ik verhuisd naar Rijswijk. Om op mijn werk in Rotterdam te komen, pak ik de trein of, een paar keer per jaar, de fiets. En met mijn racefiets kom ik van Hoek van Holland tot Leiden en van Brielle tot Alphen aan den Rijn. Ik zet me graag in voor de campagne van GroenLinks Zuid-Holland, zodat onze provincie een prima plek om te leven is, voor nu en in de toekomst.

Elisabeth Moolenaar:
Ik ben 34 jaar en promovendus in de Culturele Antropologie. Tevens werk ik als freelance wetenschappelijk onderzoeksassistent en vertaler. In 2001 werd ik voor het eerst lid van GroenLinks en heb in het verleden campagne gevoerd voor GroenLinks in de Europese verkiezingen. Tijdens mijn zes jaar in de V.S.  heb ik mij ingezet voor verschillende politieke en maatschappelijke campagnes daar, en nu weer terug in Nederland ben ik vol enthousiasme lid van het campagneteam van GroenLinks Zuid-Holland. Vind jij het ook belangrijk dat jouw dichtbevolkte provincie groen blijft en tevens een (h)eerlijke plaats is om te wonen, vergeet dan niet te stemmen in maart.

Sonja Super:
Ik ben lid van het permanente campagneteam van Rotterdam, actief blogger, twitteraar en burgerraadslid Kralingen-Crooswijk. Ik ben klantmanager bij woco’s en gemeenten via detachering. Nu in opleiding voor schuldbemiddelaar. Mijn kernwoorden zijn armoedebestrijding, bewustmaken, connecting people. Tijdens de campagne ga ik er dan ook zeker voor zorgen dat je alle activiteiten van het campagneteam kunt volgen via Twitter.

Willem-Jan Wiebosch:
In 2000 werd ik lid van GroenLinks. Inmiddels heb ik in het bestuur gezeten van de afdelingen  Zuidwest Kennemerland, en Alphen aan den Rijn Door verhuizing naar Hardinxveld-Giessendam kwam ik  in een omgeving die wel groen maar weinig links is. Daarom ben ik sinds eind vorig jaar op provinciaal niveau actief als penningmeester van het provinciaal bestuur van GroenLinks. Verder ben ik 61 jaar, en werk op dit moment als vrijwilliger voor de Stichting Ondernemersklankbord. Bovendien ben ik deeltijdstudent filosofie (Rotterdam).

Marjon te Lintelo:
Na jarenlang werkzaam te zijn geweest als marketeer  in de medische sector, ben ik vier jaar geleden begonnen bij GroenLinks Zuid-Holland. Geen ervaring binnen de politiek, dus helemaal onbevangen werd ik gelijk in het diepe gegooid als lid van het toenmalige campagneteam. Een hectische, leerzame  maar vooral  mooie tijd. De politiek beviel goed en ik ben gebleven als medewerker communicatie en daarnaast, het laatste jaar, als medewerker van het bestuur. Nu ben ik als campagneleider verantwoordelijk voor de campagne. Met de kandidaten, dit team en ongetwijfeld de hulp van vele vrijwilligers gaan we er een succes van maken.

Heb je vragen, suggesties, of wil je je tijdens de campagne actief inzetten? Laat het ons weten, we zijn bereikbaar via campagneteam@glzh.nl of M 06 18325305.

Volg de laatste ontwikkelingen rondom de verkiezingen op deze website, ook kun je ons volgens op Facebook en binnenkort op Hyves en Twitter.