Gezocht: nieuwe leden voor de functioneringscommissie

Het bestuur van Groen Links Zuid Holland zoekt 1 tot 4 enthousiaste nieuwe leden voor de functioneringscommissie. Diversiteit draagt bij aan de kracht van de functioneringscommissie. Daarom moedigen we mensen van alle genders, etnische achtergrond, geaardheid en overtuiging aan om hun belangstelling te uiten voor de vacante rollen. We verwachten dat je actief deelneemt in de commissie, onder voorzitterschap van Rene van Engelen.

Taken:
Leden van de commissie voeren minimaal een keer per jaar vertrouwelijke individuele- en teamgesprekken uit met alle statenleden en de fractie van Groen Links en brengen daarover een activiteitenverslag uit. Je onderhoudt goed contact met overige leden van de functioneringscommissie en (via de voorzitter) met het provinciaal bestuur. 

Competenties:
We zoeken mensen die ervaring hebben met personeelsbeleid of- management en het voeren van functioneringsgesprekken, en/of ruime partijpolitieke ervaring hebben. Als lid van de functioneringscommissie heb je goede communicatieve vaardigheden. Je kunt goed luisteren, bent invoelend maar niet bang om duidelijke, kritische en opbouwende feedback te geven. Je kunt discreet met vertrouwelijke informatie omgaan. Je bent in staat en bereid om in een korte periode veel gesprekken in te plannen en uit te voeren. Heb je niet de gevraagde ervaring maar wel de overige competenties, ben je enthousiast om je in te zetten voor GroenLinks en wil je als junior-lid van de commissie al doende leren hoe deze werkt, dan willen we je ook graag leren kennen.

Heb je belangstelling, stuur dan voor 7 maart een e-mail met beknopt CV, motivatie en contactgegevens naar bestuur@glzh.nl

Direct na de uitslag van de verkiezingen bepaalt het provinciaal bestuur het aantal leden van de commissie, afhankelijk van het aantal verkozen statenleden. In maart nemen we contact met je op voor een (telefoon)gesprek. Nieuwe leden worden eind maart benoemd, en krijgen daarover bericht. De activiteiten van de commissie starten in april 2019.