Mijn naam is Isabel Bos (1995) en woon in Den Haag. Ik ben van jongs af aan al geïnteresseerd geweest in politiek, en ben dus ook politicologie gaan studeren in Leiden. Ik bevind me nu in de afrondende fase van deze studie. 
In 2015 besloot ik lid te worden van GroenLinks, en de jongerenorganisatie DWARS. Sinds iets meer dan anderhalf jaar doe ik ook een bestuursfunctie voor de lokale DWARS-afdeling (Leiden-Haaglanden), waarvan ik het afgelopen halfjaar de voorzittersfunctie heb bekleed. In deze functie probeer ik de politiek dichter bij jongeren te brengen, maar ook om de stem van jongeren te laten horen in de politiek. Om deze wens kracht bij te zetten heb ik de afgelopen gemeenteraadsverkiezingen ook kandidaat gestaan voor GroenLinks Den Haag. Nu ben ik fractiemedewerker en fractievertegenwoordiger voor GroenLinks Den Haag

Ik heb dus al relatief veel ervaring op mogen doen bij GroenLinks en DWARS, en ik wil graag mijn ervaring en talenten inzetten om de provinciale afdeling te versterken. Hierbij gaat mijn interesse vooral uit naar het helpen van kleinere afdelingen, en wil ik graag een open dialoog houden tussen de leden en het bestuur. Elke afdeling heeft andere behoeftes en struikelblokken, en ik wil me er graag voor inzetten dat zij zich goed gesteund kunnen voelen door het provinciale bestuur. Hiernaast hoop ik een jong geluid toe te kunnen voegen aan het bestuur, en tegendradig te kunnen zijn waar nodig. Ik heb bij DWARS goed geleerd te werken met een (nagenoeg volledig) nieuw team, en ik kijk er dus al naar uit om mijn weg te vinden in dit komende bestuur.