Marijn Prins

Kandidaat 15

"Je moet je altijd blijven beseffen dat heel veel kleine dingen samen een grote impact hebben."

Ik ben Marijn prins ben 19 jaar en kom uit Rotterdam. Er stemmen nog steeds veel te weinig jongeren. Ik sta op de lijst als lijstduwer en wil jongeren motiveren om zichzelf te laten horen.

Na een jaar penningmeester bij DWARS Rotterdam Rijnmond, intensief contact met Groenlinks en als eerste jaars Marketing of social business student leer ik meerdere kanten van dezelfde munt kennen.

We zitten in een tijd waarin je eindelijk ziet dat er langzaam maar zeker actie ondernomen wordt. Meer mensen eten flexitarisch, verantwoord ondernemen word populairder en de elektrische auto is zijn plek op de markt aan het veroveren. Het is tijd dat de politiek volgt. Dit is bij de Gemeenteraadsverkiezingen al op heel veel plekken gebeurt en we gaan verder, de Provinciale Statenverkiezingen zijn het volgende perfecte moment om echt iets veranderen. Om te laten zien dat we klaar zijn met het wachten. Dit is het moment om de stem van de nieuwe generatie te laten horen. Om op de partijen te stemmen die ook echt iets willen veranderen. Daarvoor sta ik op de lijst.