Zien we jou zaterdag 27 mei op onze provinciale ledenvergadering? We blikken onder andere terug op de campagne en er wordt een update gegeven over de formatie. De vergadering zal fysiek plaatsvinden in Rijswijk en kan ook online worden bijgewoond. Zowel voor het fysiek als online bijwonen van de vergadering moet je, je hieronder aanmelden. 

De inloop begint om 13:30. Tot 14.00 heb je tijd om koffie/thee te drinken en met iedereen bij te kletsen want daarna begint de vergadering. Deze duurt van 14:00 tot 16:00. Na de vergadering is er een borrel, dichtbij maar niet op de locatie zelf. De locatie hiervan wordt tijdens de vergadering medegedeeld.

Locatie

De ledenvergadering vindt plaats bij De Loods, Treubstraat 31 in Rijswijk. Het is een rolstoelvriendelijke locatie en dichtbij het station.

Agenda

 1. Opening
 2. Vaststellen notulen
 3. Terugblik campagne
 4. Financieel
  1. Campagne financien
  2. Financieel jaarverslag
  3. Advies Kascommissie.
 5. Kascommissie (her)benoemen
 6. Update fractie & formatie
 7. Ledengesprek over samenwerking met de PvdA
 8. Benoeming bestuursleden*
 9. Afscheid oude fractie
 10. Rondvraag & w.v.t.t.k.
 11. Afsluiting

*bij dit agendapunt gebruiken we een stemtool. Een link en persoonlijke stemcode volgt nog via de mail. Voor het gebruik hiervan heb je een smartphone, tablet of laptop nodig. Dit geldt ook voor als je fysiek aanwezig bent. Mocht je hier niet over beschikken, laat het dan weten aan bestuur@glzh.nl.